Soms lijkt alles zo gemakkelijk en soms ook weer zo moeilijk.

Blijkbaar heb ik meestal na de zomer een kleine terugval. Dan twijfel ik aan alles en zo ook aan mijn geloof en mijn bevindingen. Een heel verwarrende tijd zal ik je zeggen.

En hoewel ik juist in die periode meer neig naar het Rooms Katholieke…..kom ik kort erna toch telkens weer uit op mijn pagan ik. Zo verwarrend telkens deze achtbaan……

En als de lichtjesfeesten zich aandienen en vooral ook na Samhain / Halloween….ben ik weer de rest van het jaar in dienst van God EN Godin.

En vergis je niet….ook ik maak fouten.

Zo had ik recentelijk een probleem dat gewoonweg geheel uit de hand is gelopen o.a. door mijn eigen toedoen (dom-dom). En nu pas, voor het eerst sinds maanden heb ik er eindelijk een beetje vrede mee..

Kort in een notendop:

Ik merkte opeens dat o.a. ik werd genegeerd door bekenden. Omdat ik hen al een hele poos niet  had gezien, viel bij mij niet meteen het kwartje. Maar blijkbaar was dat negeren al maanden aan de gang naar mijn man toe, die helaas in zijn functie niet om hen heen kon.

Ik heb toen de fout gemaakt om er openbaar over te schrijven….over het gebeuren, mijn onmacht en mijn frustratie…..zonder namen, zonder woonplaats, zonder de plek van het gebeuren te noemen en op een site die zij naar eigen zeggen niet eens kenden …..dus vrij anoniem. MAAR….wederzijdse kennissen hebben besloten om i.p.v. wijs advies te geven…..alles door te spelen.

Dus toen het tot een confrontatie kwam werden vrijwel alleen enkele anonieme blogjes van mij als hoofdoorzaak genoemd….-aan mijn hoela dus-.

Ok…ik had ze dus niet moeten schrijven, maar enkele blogjes sloegen niet eens op hen EN ik ben ze gaan schrijven net omdat zij al een hele poos ons moedwillig negeerden 😦 .

Dus….de kip en het ei verhaal….en mensen geloven meestal diegene die het hardst roept.

DUS….ben ik nu een desillusie en een leermoment rijker en ik heb weer een bevestiging gekregen dat ik andere mensen maar zeer weinig (kan) vertrouw(en). Ik ben nu ZO dankbaar dat ik hen nooit van mijn Pagan kant op de hoogte heb gebracht. Want met zulke vrienden heb ik geen vijanden meer nodig 😛 .

Maar 2017 is niet alleen kommer en kwel geweest…

Ik heb een druk jaar achter de rug met enkele ups en heel diepe downs. ZO was de rompslomp om een passend huurhuis te krijgen een ware strijd der titanen met gelukkig wel het resultaat dat wij nu enkel maanden fijn verhuisd zijn. Super fijn!

Verder liep alles financieel wat minder lekker, maar kabbelden wij gewoon weer verder.

Gelukkig kan ik ook nog erg genieten van de kleinigheden van dit jaar, die op mijn pad kwamen……zoals de pentagram onderzetters die ik in de kringloopwinkel heb gevonden. Ik wil ze komend jaar echt eens gaan gebruiken als cookie stamp ❤ .

DSCN8041

BB Briana

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s